Irma, My & Charlie

Irma, My & Charlie

En engel og hendes søskende

Da Irma døde oplevede vi en periode hvor alting var uoverkommeligt, selv det at tage telefonen. Så bloggen blev oprettet for at venner og familie kunne blive lidt opdateret på vores liv, tanker og følelser.
Bloggen er senere gået hen og blevet et redskab i sorgen og er ikke længere kun til opdatering af venner og familie.

24. februar 2007 (for 100 år siden)

Mor og farPosted by Jeanette Frisk 24 Feb, 2010 23:41
Suk hvor var det bare en fuldstændig forunderlig og fantastisk dag, aften og nat, dengang for 3 år siden. Det føles som en evighed siden og alligevel var det jo igår. Men på billederne ser jeg jo også den kvinde jeg var for 100 år siden. For det er det et dødt barn gør ved én indvendigt. Vi blev 100 år på én eneste nat. Så det er ikke underligt at 3 år siden føles som 100 år.

  • Comments(2)//blog.irmacornelia.dk/#post147

Uskyldens år

Mor og farPosted by Jeanette Frisk 26 Oct, 2009 11:32

Umiddelbart kort tid efter at Rasmus og jeg var blevet kærester, tog vi til New York. Det var december for snart 4 år siden, der var koldt og frostklart, der var sne i Central Park, men vores hjerter var brænd varme. Vi var nyforelsket så det må have slået gnister i hele byen. Vi kyssede hele tiden og alle steder. Kyssede på den der måde hvor det løber en koldt ned af ryggen af ren forelskelse og hvor alle celler i hele kroppen stritter af bare begejstring. Det er uden tvivl den mest uforglemmelige og romantiske rejse jeg nogensinde har været på.

Under et år efter friede Rasmus til mig på trapperne op til operaen i Sydney. Vi blev gift i februar for snart 3 år siden. På den koldeste dag det år hvor sneen fald og indhylede København i hvid stilhed, sagde vi ja til hinanden i kirken hvor vi 10 måneder senere sagde farvel til vores kærlighedsbarn Irma.

Når jeg tænker tilbage på den tid mellem New York og bryllup får jeg altid en underlig følelse af stilhed før stormen. Vi var så forelsket og uskyldige. Vi vidste ikke hvad livet havde i vente til os, og det er et eller andet sted så smukt og så sørgeligt på samme tid. Vi var bare os i vores lykkes rus. Det var uskyldens år i den reneste form.

  • Comments(4)//blog.irmacornelia.dk/#post122