Irma, My & Charlie

Irma, My & Charlie

En engel og hendes søskende

Da Irma døde oplevede vi en periode hvor alting var uoverkommeligt, selv det at tage telefonen. Så bloggen blev oprettet for at venner og familie kunne blive lidt opdateret på vores liv, tanker og følelser.
Bloggen er senere gået hen og blevet et redskab i sorgen og er ikke længere kun til opdatering af venner og familie.

fidusen = 8+0

Fidusen/graviditetPosted by Jeanette Frisk 22 Oct, 2009 16:02

Den lille fidus er idag præsic 8 uger gammel. Jeg har været til lægen idag. Blodprøverne var fine, vandrejournalen blev udfyldt, papirende sendt til Rigshospitalet og terminen sat til 3. juni 2010.

Jeg elsker tanken om at jeg er gravid igen og at vi til næste år er en stor lille familie med to levende børn. Jeg er meget glad for at dette graviditetsforløb af forskellige årsager bliver helt anderledes en de to andre. Årstiderne er ikke de samme, sorgen over Irma er ikke lige så ung og tung som i min graviditet med My og vigtigst af alt, så har vi My som er spræld levende og fuld af krudt. Jeg kan mærke at jeg (endnu ihvertfald) ikke er lige så bekymret som jeg var i min graviditet med My og det er en rar følelse.

Lige nu er jeg dog ikke så glad for at være gravid i forhold til kvalme og træthed. Trætheden kender jeg, men kvalmen er altså ny og noget så forbandet. Den er der stort set hele tiden og jeg er ikke god til det. Det er sgu lidt hårdt midt i opstart af verdensfirmaet at have konstant kvalme for ikke at tale om en konstant lyst til at lægge hoved på tastaturet for bare lige at lukke øjnene i 5 minutter.

Op på hesten fru Frisk!

  • Comments(0)//blog.irmacornelia.dk/#post120