Irma, My & Charlie

Irma, My & Charlie

En engel og hendes søskende

Da Irma døde oplevede vi en periode hvor alting var uoverkommeligt, selv det at tage telefonen. Så bloggen blev oprettet for at venner og familie kunne blive lidt opdateret på vores liv, tanker og følelser.
Bloggen er senere gået hen og blevet et redskab i sorgen og er ikke længere kun til opdatering af venner og familie.

En uafsluttet (dødsår-)sag

IrmaPosted by Jeanette Frisk 27 Oct, 2009 15:34

Jeg er trist og jeg savner hende. Det har jeg ikke gjort længe. Hun ligger lige under huden og tårene ligger parat til at springe frem hvert øjeblik. Jeg er melankolsk og lytter til musik der fastholder mig i den stemning. Jeg får ikke produceret meget og jeg "overspringshandler" en del.

Hun skal være storesøster igen, og på en måde træder hun endnu engang i baggrunden og på en anden måde træder hun mere tydeligt frem end hun har gjort meget længe.

Hun ville snart have blevet 2 år og jeg kan ikke begribe at hun ikke fik lov. Jeg har ikke været vred længe, men jeg har været ængstelig og bange. Jeg fornemmer at vi snart får besked om klagen og jeg ved ikke om jeg tør. Tænk hvis de ikke har passet på hende og har givet hende bare et minimum af den bahandling hun aldrig fik dengang.

Jeg har sådan brug for at det snart er overstået. Alt det dårlige og alt det traumatiske. Jeg har brug for at savne min datter uden støj på linjen. Jeg har brug for at huske de gode ting uden forureningen af alle de dårlige.

Jeg har lært at leve med at hun er død, men årsagen er en anden sag.

  • Comments(2)//blog.irmacornelia.dk/#post123