Irma, My & Charlie

Irma, My & Charlie

En engel og hendes søskende

Da Irma døde oplevede vi en periode hvor alting var uoverkommeligt, selv det at tage telefonen. Så bloggen blev oprettet for at venner og familie kunne blive lidt opdateret på vores liv, tanker og følelser.
Bloggen er senere gået hen og blevet et redskab i sorgen og er ikke længere kun til opdatering af venner og familie.

Uge 28

Fidusen/graviditetPosted by Jeanette Frisk 01 Mar, 2010 14:32

Når My trykker på sin og vores næse, siger den bååååt. Det gør mors store mave også når man trykker på navlen. Ud over hendes elskede bøger, så er det pt. det der rykker hos My.

Lillebror har ikke fået navn endnu, men det kan være at han skal hedde Carl den store. Jordemoderen vurderede ham idag til ca. 1100 gram og det skulle efter sigende være et godt stykke over gennemsnittet på nuværende tidspunkt, hvilket jo er et sundhedstegn. Han har det godt, det kan jeg mærke. Han er meget aktiv og ligger bestemt ikke stille. Både My og Irma lå i samme stilling stort set hele graviditeten igennem. Hoved ned og fuzzer i højre side af min mave. Ham her skifter stilling flere gange om dagen og det går ikke stille for sig.

Det er dejligt at han er anderledes, at denne graviditet er anderledes og at jeg har det anderledes. Jeg har det godt, stoler på min fornemmelse og glæder mig!

  • Comments(8)//blog.irmacornelia.dk/#post148