Irma, My & Charlie

Irma, My & Charlie

En engel og hendes søskende

Da Irma døde oplevede vi en periode hvor alting var uoverkommeligt, selv det at tage telefonen. Så bloggen blev oprettet for at venner og familie kunne blive lidt opdateret på vores liv, tanker og følelser.
Bloggen er senere gået hen og blevet et redskab i sorgen og er ikke længere kun til opdatering af venner og familie.

Pausebobler

KlagesagenPosted by Jeanette Frisk 28 Apr, 2011 15:15

Jeg tager i øjeblikket tilløb til at skrive et indlæg her på bloggen om afslutningen af klagen over behandlingen af Irma. Det er et langt tilløb der skal til. Klagen har faktisk været afsluttet i snart et halvt år nu, men jeg har ikke haft kræfter til at beskæftige mig med den overhoved siden. Den havde drænet mig meget mere end jeg havde regnet med og det gik op for mig hvor hårdt det har været at have den kørende i så langt tid. Det øjeblik vi modtog afgørelsen blev den lagt på hylden og lettelsen over at den var fædigbehandlet fyldte mere end selve afgørelsen. Jeg er efterfølgende blevet bevidst om hvor komplekst vores sorgforløb har været og stadig er. Det er i den grad et sorgforløb med forsinkelser. Det er faktisk først nu at der nogenlunde er ved at falde ro på og det er faktisk først nu at jeg begynder at mærke det rene savn til min smukke lille pige, der skulle have været hos os og hendes søskende idag.

Jeg ved at i er mange derude der har fulgt med og måske savner en forløsning i forhold til afgørelsen af klagen. Den får i snart, men indtil da, tak fordi i har været så toldmodige. Og indtil da følger et billed af Irmas smukke lillesøster i kåd forårsleg.

  • Comments(1)//blog.irmacornelia.dk/#post163