Irma, My & Charlie

Irma, My & Charlie

En engel og hendes søskende

Da Irma døde oplevede vi en periode hvor alting var uoverkommeligt, selv det at tage telefonen. Så bloggen blev oprettet for at venner og familie kunne blive lidt opdateret på vores liv, tanker og følelser.
Bloggen er senere gået hen og blevet et redskab i sorgen og er ikke længere kun til opdatering af venner og familie.

Det første skridt!

KlagesagenPosted by Jeanette Frisk 08 Feb, 2008 16:10

Ane er lige taget hjem!

Til jer der ikke ved hvem Ane er, så kan jeg fortælle at hun er vores gode veninde og samtidig er Ane neonatal sygeplejeske i Sverige. Det var Ane der for et par uger siden gjorde os opmærksom på at Irma's hospitalforløb var yderst tvivlsomt! Og det har vi så virkelig fundet ud af siden.

Vi har så idag fået startet på det der i sidste ende bliver en meget stærk klagesag. Der er ingen tvivl om at Irma aldrig fik en chance. Ud fra journaler, udtalelser og egen hukommelse har vi fået tegnet et billed af et yderst inkompetent sygehuspersonale som på ingen måde har været deres job værdigt og på ingen måde agtpågivende overfor Irma's helbredstilstand, som man jo ellers skulle tro at læger skal være!

Det er nogle meget sørgelige opdagelser vi gør os!

Eksempel: Da Irma, natten til d. 12. dec. bliver indlagt, efter at have kastet op i over 12 timer, tager man nogle blodprøver på hende. I de blodprøvesvar er der nogle tal der direkte fortæller at den diagnose som man på daværende tidspunkt har stillet er forkert. Ikke nok med det, så er der nogle tal som direkte indikerer at der er noget galt med hendes tarme.

Til et møde med alle impliserede læger d. 28.1.2008 på Hvidovre hospital, forsvarer den nævnte læge sig ved at hun stadig var sikker i hendes diagnose på trods af at Irma's tal fortalte hende noget andet. Hun indrømmede samtidig at hun ikke havde læst alle blodprøvesvarende igennem.

Hvis den pågældende læge havde været sit job værdigt, været agtpågivende, havde ringet til sin bagvagt og allerede på daværende tidspunkt overflyttet Irma til Rigshospitalet, havde Irma muligvis levet idag. Men der skulle gå ydeligere 10-12 timer før man overvejede at det muligvis var tarmene det var galt med og der var det for sent!

Det er bare et lille udpluk af virkeligheden, som er at Irma ikke lever idag på grund af så grusom lægesjusk!

Men som sagt så er vi kommet igang med at rede alle trådende ud af det her forfærdelige forløb og det havde vi ikke kunnet uden Ane.

  • Comments(3)//blog.irmacornelia.dk/#post4