Irma, My & Charlie

Irma, My & Charlie

En engel og hendes søskende

Da Irma døde oplevede vi en periode hvor alting var uoverkommeligt, selv det at tage telefonen. Så bloggen blev oprettet for at venner og familie kunne blive lidt opdateret på vores liv, tanker og følelser.
Bloggen er senere gået hen og blevet et redskab i sorgen og er ikke længere kun til opdatering af venner og familie.

Og så gik der lige 4 måneder

BørnPosted by Jeanette Frisk 01 Oct, 2010 15:09

Og så gik der lige vupti 4 måneder. Barn nr 3 blev født, en sommer gik og et efterår er kommet og det føles helt fremmed at sidde her foran computeren. Charlie er ikke den store sover i løbet af dagen, så han har på ingen måde efterladt meget tid til sin mor og hendes egne sysler. Til gengæld så sover han hele natten og det har han stort set gjort siden han blev født. Eeejjj og så dog, nu er han nemlig begyndt at vågne om natten og vil have mad og det passer bestemt ikke hans mor. Ej men jeg er altså en zombi kl. 3 om natten og når han så også er et morgen dyr, som sin storesøster, og står op kl. 6.30 så er jeg sgu godt mør i øjeblikket. Så barnet er nu begyndt på mos og grød. Det er præcis det samme mønster hans storesøster begyndte på da hun var 4 måneder. Vågner om natten og kan på ingen måde konsentrere sig om at blive ammet i løbet af dagen og deres mor tolker derfor at nu er det på tide med noget tungere i sækken. På den måde ligner de hinanden. Men så stopper sammenligningerne vidst også. My var sådan et rystedyr der skulle have mest mulig larm og bevægelse for at falde i søvn, Charlie skal have mest mulig ro og ingen bevægelse. Hele sommeren igennem er det stakkels barn blevet vugget sønder og sammen i slyngevuggen og det kunne jo ta os op til 3 timer at få ham til at falde til ro. Det tror da faen når det eneste han skulle have haft var det modsatte. Barnevognen er bestemt heller ikke Charlies farvoritsted og det er altså ikke faldet i god jord hos mig. My kunne sove stort set hele dagen i den kasse og nøj hvor blev der trillet og shoppet på den bekostning. Ikke med Charles (ja ligesom jeg kalder My for damen, så kan jeg indimellem tag mig selv i at kalde den lille mand for Charles, når det ikke rigtigt går efter mit hoved).

Og så sidder jeg så her og nyder stilheden med sovende barn og tænker SHIT, fik jeg lige 3 børn på 3 år! Ja det gjorde jeg og så er det også lige at jeg tager en dyb indånding og slapper af et stykke tid. Ikke flere børn (lige nu). Og det var så den tid Charles gav sin mor her fredag eftermiddag. Men nu har jeg da fået hul på bylden og jeg håber at vi ses snart igen her på bloggen.

Og til alle jer andre blogkvinder, jeg læser stadig med hos jer alle! Jeg er ikke helt forsvundet ;-).

  • Comments(4)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Pollyanna 06 Oct, 2010 13:09

Jeg har vist ikke fået ønsket tillykke med lillebror :-) Har kigget ind i ny og næ og også håbet at intet nyt bare var udtryk for en ny travl hverdag med to ret små børn. Håber My klarer storesøsterværdigheden i stiv arm og er glad for sin lillebror, der ser helt hypnotiseret på grøden - så det er nok tid ;-)

Hilsen Pollyanna

Posted by Laurits mor 06 Oct, 2010 10:39

Hårh, han ser så sød ud, lille Charlie.

Regnede også med, at intet nyt var godt nyt, var travlt beskæftiget mor ;-)

Posted by Jeanette 02 Oct, 2010 22:36

Ej men for helved Frederikke det er jo pisse hårdt. Og jeg tror desværre ikke at det bliver bedre! Men det er jo altid noget at han sover om natten ;-/

Posted by Frederikke 01 Oct, 2010 19:18

Selvfølgelig er du ikke helt forsvundet.
Og - ja undskyld - men det glæder mig, at jeg ikke er den eneste, der føder børn, der ikke gider sove ;)