Irma, My & Charlie

Irma, My & Charlie

En engel og hendes søskende

Da Irma døde oplevede vi en periode hvor alting var uoverkommeligt, selv det at tage telefonen. Så bloggen blev oprettet for at venner og familie kunne blive lidt opdateret på vores liv, tanker og følelser.
Bloggen er senere gået hen og blevet et redskab i sorgen og er ikke længere kun til opdatering af venner og familie.

Nu sover alle mine børn

IrmaPosted by Jeanette Frisk 13 Dec, 2010 19:39

De levende sover sødt i deres seng og vågner igen imorgen. Irma sov ind kl. 19.34 for 3 år siden og hun vågner aldrig igen. Men i min fantasi har jeg et billed af en smuk pige på 3 år der er levende og rask. Hvert år på denne tid siger jeg farvel til hende med den alder hun nu ville have haft. For lidt siden sad hun sammen med mig og hendes to søskende og sang "solen er så rød mor". Jeg sagde godnat til Charlie og til My gik ud af værelset og vente mig om og vinkede farvel til Irma endnu engang. Hun stod midt på gulvet i en blomstret kjole og vinkede igen til mig. Hendes blik var ikke til at tage fejl af. "Det er ok mor, gå du bare".

Godnat skat, sov godt!

  • Comments(9)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Jeanette Frisk 15 Dec, 2010 23:06

Kære far. Julen har i den grad fået en ekstra dimension. Selvom det er skide hårdt så er det jo samtidig så rigtigt. Hvis det ikke skulle give mening at mindes i juledagene så er der intet der giver mening. Julen er tiden for minder om kærlighed, både til dem vi savner men i høj grad til dem vi har i armene. Og så får de levende skønheder et ekstra klem og kys i taknemmelighed over at de kom til os.

Kære Mette. Tusinde tak for ord og kram.

Posted by mette 15 Dec, 2010 21:45

Hvor er bare et smukt billedet jeanette og hvor hvor er det smukt skrevet. Det går lige i hjertet og tårer kanalerne. Kæmpe kram.

Posted by Morfar 14 Dec, 2010 22:01

Det er en periode med chikaner, men når chikanerne ikke bliver behandlet som chikaner så er det meget nemmere at kommer ud på den anden side.

Jeg ser også alle billederne og de øjeblikke hvor Irma var i mine arme eller jeg nød hende i andres arme med varme øjne der strålede.

Det der gør at det er til bære, er at det ikke bliver gemt væk som om det ikke skete, men at vi på en naturlig måde kan dele hinandens stjernestunder med vores dejlige lille Irma.

Julen har fået en ekstra dimension og er alligevel hjerternes fest.

Posted by Jeanette Frisk 14 Dec, 2010 17:29

Tak i skønne kvinder.

Posted by Line 14 Dec, 2010 14:16

Åhr Jeanette,

Det rammer også mig. Billedet og dine ord... Der bragte du hende lige i live, lige da hun sov ind igen...

Kærlige tanker til dig

Posted by Vibe 14 Dec, 2010 08:42

Åh, altså.

Jeg kan ikke huske jeg har set det billed af Irma før. Så fint.

Posted by Laurtussens mor 13 Dec, 2010 22:12

Åh ja... det rammer dybt ind i hjertet! Stort kram herfra

Posted by Susanne 13 Dec, 2010 21:52

Hun var en lille smukling Jeanette. Skønt at hun er med dig. Jeg bliver helt grebet af din lille beretning. Tak

Posted by Sofie 13 Dec, 2010 20:29

Åhh, nu tuder jeg Jeanette. Som pisket. Lille store Irma. Hvor er det smukt skrevet. Det billede er virkelig smukt. Begge billeder. Så smukt.